Professionals uit de wijk stellen zich aan u voor

Op woensdag 2 juni staat het Mobiel Media Lab van de politie van 15.00 tot 20.00 uur op de parkeerplaats bij de voormalige Saksen Weimar kazerne aan de Weg achter het Bos. Op woensdag 16 juni wordt de grote vrachtwagen, tussen dezelfde tijdstippen in de omgeving van de Beeldhouwerstraat geparkeerd. Kom langs met vragen voor de wijkagenten, handhaving, de gemeente, jongerenwerk, kinderwerk of voor de mensen van het sociale wijkteam. De politie werkt met veel professionals samen om de wijk voor iedereen veilig en leefbaar te maken. Op deze manier willen zij u kennis laten met al die mensen die voor u aan het werk zijn.

De gehele middag en avond zijn er meerdere professionals aanwezig, dus kom vooral langs en loop binnen! Heb je vragen aan politie of gemeente over de veiligheid en leefbaarheid van jouw buurt? Kun je tips gebruiken om inbraak te voorkomen? Kom dan praten bij het Mobiel Media Lab. Wil je iets weten over Rijnstad met al diens mogelijkheden, vraag het hen. Heb je problemen waar je niet uitkomt, misschien kan het sociaal wijkteam je op weg helpen. Er is ook tijd voor een enquete, een spelletje en zijn er kleine versnaperingen. Mogelijk dat de politiepaarden op 1 van de dagen ook aanwezig zullen zijn.

Wat is het Mobiel Media Lab?
Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook, Twitter en Instagram).


Met het innovatieve Mobiel Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met andere professionals aan een veiliger Nederland.

Uiteraard moeten de maatregelen betreffende Covid-19 worden nageleefd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *